Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρωματικοί καφέδες με 20% χαμηλότερη τιμή!

by στο 28 Ιανουαρίου, 2011

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στο κατάστημα που με συναρπάζουν, και ο σκοπός του παρόντος ιστολογίου είναι να σας μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου γύρω από αυτά.   Κομβική πάντως και άριστη είναι η συνεργασία μας με την αλυσίδα καφεκοπτείων Coffeeway και θα ξεκινήσω να μιλώ για κάποια προϊόντα που με προμηθεύουν.

Το προϊόν που ανέδειξε και ξεχώρισε κατά την γνώμη μου τα Coffeeway είναι ο αρωματικός καφές φίλτρου.  Το 1994 η ιδέα πως ο καφές θα μύριζε βανίλια ή σοκολάτα ακουγόταν από πολλούς ως αποκρουστική, όμως υπάρχει σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό  καταναλωτών που αγαπάει πολύ αυτούς τους γευστικούς συνδυασμούς αρκεί βέβαια να υποστηρίζεται από ποιοτικό καφέ και φυσικό εκχύλισμα σε αρμονική συνύπαρξη.  Αυτό πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολο και γι αυτό η ανώτερη ποιότητα των αρωματικών καφέδων Coffeeway  είναι σαφώς αναγνωρισμένη πλέον από τον πελάτη. Κατάφεραν λοιπόν να δημιουργήσουν απίστευτη γεύση στον καφέ και μερικοί συνδυασμοί δεν παίζονται.  Σημαντικότατο βέβαια ρόλο παίζει και η φρεσκάδα του καφέ και εμείς παραλαμβάνουμε συχνότατα φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες που αλέθουμε παρουσία του πελάτη.

Τώρα τα καλά νέα είναι πως μέχρι τις 13 Φεβρρουαρίου 2011, τρεις αρωματικοί καφέδες φίλτρου και μάλιστα ανάμεσά τους ο βασιλιάς των αρωματικών «Βανίλια φουντούκι (Vanilla/Hazelnut)», θα διατίθονται με 20% χαμηλότερη τιμή. Οι άλλοι δύο είναι ο «Σοκολάτα/Μακαντέμια (Chocolate/macademia)» και ο «Φουντούκι (Nut cream)», επίσης καταπληκτικοί.

Μην διστάσετε να πατήσετε το αντίστοιχο link, ώστε να βρεθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες, όπως πχ για το ότι υπάρχουν και decafeine αρωματικοί φίλτρου.

Αντώνης

Σχολιάστε

Σχολιάστε