Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχετικά με αυτό το blog

Στο http://antonisloumidis.gr/ φιλοξενείται το «κανονικό» διαδικτυακό κατάστημα.   Εδώ συγκεντρώνω τις πιο προσωπικές σκέψεις και ιδέες, ειδήσεις από τον χώρο που δραστηριοποιούμαι τόσα χρόνια. Επίσης η  Αγγελική καθώς και το προσωπικό του καταστήματος ξεδιαλέγουν για εσάς ιδιάιτερα και εξαιρετικά προϊόντα.

Το 1919 στον Πειραιά, ο Αντώνης Λουμίδης ξεκινά με ζήλο και μεράκι το χτίσιμο της ελληνικής ιστορίας του καφέ! Σταθερός στην παράδοση από το 1983 στην Κηφισιά, ο εγγονός του, Αντώνης Λουμίδης, προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο στον καφέ και όχι μόνο. Σήμερα σε συνεργασία με τα Coffeeway, την μεγαλύτερη αλυσίδα σύγχρονων καφεκοπτείων, εξελίχτηκε στο πιο ολοκληρωμένο και διαφορετικό καφεκοπτείο που φιλοξενεί καταξιωμένα και επώνυμα προϊόντα από όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε εξαιρετικά χαρμάνια, μαγευτικά αρώματα, ολοκληρωμένες γεύσεις αλλά και όλες τις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που συνοδεύουν τον καφέ και το τσάϊ, καθώς και όλα τα αξεσουάρ για την σωστή παρασκευή και το σερβίρισμά τους. Ολοκληρώνουμε την εικόνα ενός εξειδικευμένου καφεκοπτείου διαθέτοντας άριστη ποιότητα φρέσκων ξηρών καρπών και σοκολατοειδών.

Σχολιάστε

Σχολιάστε