Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mango Αποξηραμένο χωρίς προσθήκη ζάχαρης

by στο Σεπτεμβρίου 8, 2015
Mango

Mango

Το μάνγκο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως το λυκοπένιο ενώ περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Α και C. Επίσης, περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β καθώς και μαγνήσιο και ασβέστιο. Τρώγεται αποξηραμένο όπως είναι αλλά και πάνω σε γιαούρτι, μαζί με δημητριακά ή σαν υγιεινό σνακ.

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: